Skip to main content

Medarbejdernes trivsel er i fokus

Vi har en arbejdsplads, som er båret af tillid. Vi undersøger trivsel via målinger, ledelsesevalueringer og ArbejdsPladsVurderinger (APV). Vi arbejder for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv. Vi ved, at det er afgørende for at kunne tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere. Vi arbejder med at udvikle vores vagtplanlægning, så vi kan tilgodese så mange individuelle ønsker som muligt.

På vores sengeafsnit i Psykiatrien Vest i Slagelse har vores sygeplejersker mulighed for kun at have vagt hver 3. weekend (bortset fra sommerperioden).

Vi er ikke i mål endnu i alle vores afdelinger, men vi er nysgerrige på nye løsninger og lydhøre over for andres gode erfaringer.

Hjemmearbejde bidrager til god work-life balance og er blevet mere udbredt i Psykiatrien, primært i de administrative funktioner.

Der er også et liv uden for vores arbejdsplads. Vores feriefond tilbyder leje af sommerhuse og ferielejligheder til favorable priser. Det er huse og lejligheder af god standard fx på Bornholm, Hvide Sande, Samsø, Odsherred, Nordjylland. I udlandet har Feriefonden p.t. tilbud i Sverige, Tyskland, Østrig, Spanien og Frankrig.

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt