Skip to main content

Aktuelt

Ny busordning

Busordning København - Vordingborg tur/retur

Vi har fået en ny medarbejder busordning, som kører på alle hverdage mellem København og Psykiatrien Syd i Vordingborg. Bussen starter fra København ved DGI-byen kl. 6.45 og kører retur fra Vordingborg kl. 15.15. Bussen kører som en forsøgsordning til og med marts 2023.

Bussen anvendes af læger og psykologer, men alle medarbejdere er velkomne til at benytte sig af busordningen.

Få flere informationer om ordningen på mail psy-syd@regionsjaelland.dk eller tlf. 58 53 70 01.

Online-klinik - Psykiatrien Region Sjælland i København

Vi har etableret en onlineklinik i hjertet af København, som vi nu udvider. Onlineklinikken er en satellitfunktion med speciallæger og psykologer, der via videosamtaler udreder og behandler borgere i ambulant behandling fra den sydlige og vestlige del af Region Sjælland. Lægerne og psykologerne arbejder hovedsageligt i København, med fremmøde på et ambulatorium på Sjælland eller Lolland-Falster i begrænset omfang. Med onlineklinikken kan vi tiltrække flere speciallæger og psykologer til Psykiatrien Syd og Psykiatrien Vest og samtidig give vores patienter et godt behandlingstilbud med både virtuelle og fysiske behandlersamtaler. Vi har med udvidelsen af onlineklinikken forberedt for, at vi på sigt kan øge kapaciteten i onlineklinikken yderligere.

Hvis du er blevet nysgerrig på online-klinikken > Se vores ledige stillinger

F-ACT – en helt ny behandlingsmodel i vores distriktspsykiatri

Vi indfører en fleksibel, udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet for borgere i hele Region Sjælland. Vi er i gang med at etablere 21 lokale F-ACT teams i vores 15 distriktspsykiatrier. F-ACT er et tilbud om behandling og støtte, som er tilpasset borgerens aktuelle behov. Behandlingen er intensiv, når borgeren har mest brug for det. Vi arbejder sammen med kommunen, lægen og botilbuddet om at følge borgeren tæt. Vi har brug for nye medarbejdere fra forskellige faggrupper til at løfte opgaven.
F-ACT (Flexible Assertive Community Treatment).

Hvis du er blevet nysgerrig på F-ACT > Se vores ledige stillinger

Ny stillingstype som assisterende oversygeplejerske

Med indgangen til 2022 ansætter vi nye assisterende oversygeplejersker i vores sengeafsnit. Om den nye stillingstype fortæller sygeplejefaglig vicedirektør Dorthe Juul: ”Vi har brug for ledelsestalenter, som har lyst til at øve sig uden at have det fulde ansvar, og som i fremtiden vil være en del af Psykiatriens stærke lederteams. Det vil vi selvfølgelig, fordi vi gerne vil fremtidssikre vores Psykiatri på de vigtige ledelsespladser og samtidigt arbejde målrettet med talentudvikling i organisationen”.

Stillingen som assisterende oversygeplejerske giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med og lære ledelsesdisciplinen af oversygeplejersken. Det betyder, at du f.eks. skal varetage selvstændige ledelsesopgaver i.f.t. drift, personale og udvikling under supervision af afdelingssygeplejersken. Det er også en del af din arbejdsdag, at du deltager i patientbehandlingen og agerer rollemodel for god klinisk praksis.

Er du interesseret i en stilling som assisterende oversygeplejerske > Se vores ledige stillinger  

Vagt hver 3. weekend

I Psykiatrien Region Sjælland pågår et udviklingsarbejde med vagtplanlægningen. Vi forstår vigtigheden af indflydelse på egen arbejdstid og arbejder kontinuerligt for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv. Dette arbejde betyder, at sygeplejersker på vores sengeafsnit i Psykiatrien Vest i Slagelse nu har mulighed for kun at have vagt hver 3. weekend (bortset fra sommerperioden).

Vi arbejder videre med at udvikle vores vagtplanlægning, så vi kan tilgodese så mange individuelle ønsker som muligt. Vi ved, at det er afgørende for at kunne tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere.

Hvis du er blevet nysgerrig > Se vores ledige sygeplejerske stillinger 

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt