Skip to main content

Medarbejdernes trivsel er i fokus

Psykiatrien som arbejdsplads er båret af tillid. Vi undersøger trivsel via målinger, ledelsesevalueringer og ArbejdsPladsVurderinger (APV) og arbejder for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv. For vi ved, at det er afgørende for at kunne tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere.

Busordning København - Vordingborg tur/retur

Vi har desuden en medarbejder busordning, som kører på alle hverdage mellem København og Psykiatrien Syd i Vordingborg. Bussen starter fra København ved DGI-byen kl. 6.45 og kører retur fra Vordingborg kl. 15.15. Bussen anvendes af læger og psykologer, men alle medarbejdere er velkomne til at benytte sig af busordningen.

Vi imødekommer vores medarbejdere

Det er vigtigt for os at tilgodese så mange individuelle ønsker som muligt. Derfor arbejder vi med at udvikle vores vagtplanlægning, så dette kan lade sig gøre. På vores sengeafsnit i Psykiatrien Vest i Slagelse har vores sygeplejersker mulighed for at kunne have vagt hver tredje weekend (bortset fra i sommerperioden).

Vi er ikke i mål endnu i alle vores afdelinger, men vi er nysgerrige på nye løsninger og er lydhøre over for andres gode erfaringer.

Work-life balance – i og uden for arbejde

Hjemmearbejde bidrager til god work-life balance og er blevet mere udbredt i Psykiatrien, primært i de administrative funktioner.

Der er også et liv uden for vores arbejdsplads. Vores feriefond tilbyder leje af sommerhuse og ferielejligheder til favorable priser. Det er huse og lejligheder af god standard fx på Bornholm, Hvide Sande, Samsø, Odsherred, Nordjylland. I udlandet har Feriefonden p.t. tilbud i Sverige, Tyskland, Østrig, Spanien og Frankrig.

 

Tryghed og sikkerhed for vores patienter og medarbejdere

Tryghed og sikkerhed er nøgleord i Psykiatrien, og vi arbejder hver dag på at skabe en sikker arbejdsplads, så du trygt kan gå på arbejde. Det gør vi blandt andet ved at sætte fokus på gode relationer og deeskalering, hvor vi arbejder på at forebygge konflikter og tvang.

Det er blandt andet noget af det, som vores udviklingsinstruktører og  deeskaleringsvejledere i vores forsknings- og formidlingscenter, Kompetencecenter for Relationer og Deeskalering, sætter fokus på.

Læs mere om vores arbejde med tryghed.

Onboarding med hjerne og hjerte

Der er mange nye indtryk, når man starter i et nyt job. Som ny medarbejder hos os sørger vi for at klæde dig ordentligt på både fagligt og socialt, så du kan udfolde dine kompetencer, føle dig tryg og trives i fællesskabet. Det gør vi med vores Onboardingprogram, der strækker sig over tiden, inden du starter i jobbet, i den første tid og den videre vej, når du er tiltrådt.

Læs mere om vores Onboardingprogram

Region Sjælland har det hele

Det er en stor beslutning at skifte job og flytte til en ny by. En tryg base er vigtigt for din trivsel på arbejdet. Som medarbejder hos os kan vi bistå med kontakt til en af de 17 bopælskommuner i Region Sjælland, hvis du gerne vil bo tæt på dit job i Psykiatrien.

Læs mere om bosætning i Region Sjælland

Vil du også redde mere end liv?

Få et job i Psykiatrien, og vær med til at gøre en meningsfuld forskel – både fagligt, menneskeligt og samfundsmæssigt.

Se vores ledige stillinger

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt