Skip to main content

Sundhedsplatformen - hjælpen er nær

Sundhedsplatformen (SP) er et vigtigt redskab, og derfor sikrer vi grundig introduktion og yder kliniknær SP-support.

Vi sikrer den bedste opstart med SP med fokuserede kurser målrettet vores nye medarbejdere både med og uden SP erfaring. Vores egne undervisere sikrer både grundig indføring i generel brug af SP og i de psykiatrispecifikke arbejdsgange.

Du får tilbudt et basiskursus ved ansættelsesstart og opfølgende undervisning efter 14 dage. Her bygger du oven på læringen fra første kursus, og du får svar på udfordringer, du kan være stødt på i den praktiske brug af SP.

Du kan også få hjælp og støtte i hverdagen af vores SP-supportteam. Et team af klinikere med intensiv SP erfaring, som hjælper alle faggrupper i tæt samarbejde med vores lokale superbrugere. SP-supportteamet sidder klar ved telefon eller mail alle hverdage og hjælper med både store og små udfordringer i SP. Og så har vi tilmed en særlig telefonsupport i forbindelse med dobbeltindlæggelser i SP.

Se videoen med vores seje SP-supportteam nedenfor. 

SP Supportteam

Psykiatrien Region Sjælland

SP Supportteam

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt