Skip to main content

Fokus på relationer og deeskalering

Vores Kompetencecenter for Relationer og Deeskalering er et forsknings- og formidlingscenter, der understøtter vores vision om strategisk, evidensbaseret og målrettet at forebygge både konflikter og tvang. At nedbringe tvang og skabe holdbare løsninger kræver en vedvarende indsats på mange niveauer i organisationen.

Med gode relationer og god kommunikation mellem patienter og personale, kan vi forebygge eller deeskalere konflikter. Hvis der opstår konflikter som fører til tvang eller arbejdsskader, arbejder vi på at reducere de negative følgevirkninger gennem forskellige former for evalueringsmetoder, og lærer af situationen.

Vi har et team af dygtige udviklingsinstruktører og deeskaleringsvejledere, som løbende udvikler og uddanner personalet i relationer og deeskalering. Når alle ved, hvordan de skal forholde sig i en opkørt situation, kan vi samarbejde om at situationen ikke eskalerer, og det betyder større tryghed i arbejdet.

Klinisk sygeplejerske

Fortæller bl.a. om tryghed og sikkerhed i Psykiatrien Region Sjælland

Klinisk sygeplejerske

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt