Skip to main content

Vores peermedarbejdere er vigtige

Vores peermedarbejdere har egne bearbejdede erfaringer med at komme sig fra psykisk sygdom. Som peermedarbejder tilbyder du støtte til patienter i behandling. Det har en særlig betydning, når en person med egne erfaringer med psykisk sygdom viser en vej videre og giver håb i en svær situation. Derfor er vores peermedarbejdere en vigtig del af behandlingen.

Peermedarbejderne er et supplement til behandlingen og giver vores patienter mulighed for et fortroligt rum, hvor de kan tale med en medarbejder, der selv har gennemlevet en recovery-proces – og som kan skabe mening og håb midt i det, der er svært. Som peermedarbejder indgår du i det daglige arbejde med vores patienter ved f.eks. at tilbyde individuelle peersamtaler til patienter under indlæggelse eller ved at facilitere recovery-grupper.

Peermedarbejdere

Psykiatrien Region Sjælland

Peermedarbejdere

Pårørende som peer-medarbejder

Pårørendepeer-medarbejdere

Som pårørendepeer-medarbejder har du været, eller er du pårørende til et menneske, som er eller har været i behandling i Psykiatrien. Du bruger dine bearbejdede erfaringer med at være pårørende, og kan støtte de pårørende i deres egen proces.

Du kan skabe forståelse for, hvordan de pårørende indgår som et vigtigt led i recovery-processen hos deres nære med en psykisk sygdom.

Du tilbyder individuelle samtaler over telefon eller ved et fysisk møde.

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt