Skip to main content

Karriereveje

Klinisk praksis

Vælg klinisk specialisering som karrierevej og få et job i Psykiatrien, hvor du gør en meningsfuld forskel gennem relationer, kommunikation og høj faglighed. Du kommer til at bruge både dine psykiatrifaglige og somatiske kompetencer til at møde patienterne, hvor de er, og sikre en kvalitativ behandling og pleje.

Ledelse

Med et job i Psykiatrien som leder er du med til at skabe en tydelig retning og ramme for det daglige arbejde og få det bedste frem i dine medarbejdere og i det tværprofessionelle samarbejde. Samarbejde er en vigtig forudsætning for en velfungerende arbejdsplads og den bedste behandling for vores patienter.

Uddannelse

Få erfaring og viden til at uddanne dem, der skal forme Psykiatrien nu og fremover. Med et job i Psykiatrien som underviser eller vejleder, er du med til at påvirke fremtidens psykiatri og gøre dine kolleger endnu dygtigere til at give patienterne den bedste behandling og pleje.

Forskning

Som forsker i Psykiatrien bliver du en del af et ambitiøst forskningsmiljø, hvor vi forsker bredt og inddrager patienter og pårørende i forskningen. Det sker både i Psykiatriens Forskningsenhed og i vores forsknings- og kompetencecentre, som består af læger, psykologer, sygeplejersker og ergo- og fysioterapeuter.

Karriereveje

Et speciale i rivende udvikling betyder mange karriereveje

Vi arbejder både med det eksistentielle, humanistiske, videnskabelige og somatiske felt

Hvad enten dit hjerte brænder for børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri, så er der utrolig mange muligheder med et job i Psykiatrien. Vi behandler nemlig mennesker gennem hele deres livsrejse.

Uanset hvilken patientgruppe du interesserer dig mest for, så er du garanteret kontinuerlig faglig udvikling – det kommer helt automatisk med den fart, som specialet har.

De senere års udvikling i Psykiatrien har skabt en bred vifte af karriereveje – både i dybden og i bredden. Vi har fokus på at støtte dig i dit ønske om at blive specialist, leder, forsker eller underviser. Nøgleordet i vores arbejde er relationer – både i den direkte kontakt med patienter, som nærværende leder med ansvar for medarbejderes eller studerendes dygtiggørelse, og ved at udvikle ny viden om bedre behandlingsmetoder som forsker.

Erfaring fra et job i Psykiatrien er også et godt fundament for en karrierevej et andet sted i sundhedsvæsenet. Her har du nemlig den bredest mulige kontaktflade til andre dele af sundhedsvæsenet.

En vigtig samfundsopgave

"Psykiatrien er efter vores mening det fineste speciale. Fordi det er berigende på både et fagligt, menneskeligt og samfundsmæssigt plan. Vi gør en meningsfuld forskel for vores patienter. Og det er vi ret stolte af."

Psykiatrien som arbejdsplads

Med et job i Psykiatrien får du en hverdag med ansvar, hvor du bliver mødt med respekt, lydhørhed og forståelse. Du bliver en del af en mangfoldighed af faggrupper fordelt over hele Region Sjælland, der alle er med til at gøre en forskel for vores patienter.

Med Psykiatrien som arbejdsplads er der rum til faglig og personlig udvikling. Uanset om du arbejder på vores sengeafsnit, i vores ambulante behandlingstilbud eller varetager andre funktioner i Psykiatrien.

Læs mere om Psykiatrien som arbejdsplads

Et job med mulighed for efteruddannelse

Vores personale skal have viden, færdigheder og kompetencer på et højt niveau, så vi kan give vores patienter den bedste behandling. For at sikre det, sætter vi løbende nye mål og tilbyder udviklingsmuligheder i jobbet, hvor du kan komme på kurser og efteruddannelser.

Læs mere om udviklingsmuligheder i Psykiatrien

Se ledige jobs i Psykiatrien

Hos os får du meget mere end bare et job i Psykiatrien. Du får en arbejdsplads ud over det sædvanlige med et udvalg af karriereveje. Se vores ledige stillinger her, hvis du også vil redde mere end liv.

Ledige stillinger