Skip to main content

Et speciale i rivende udvikling betyder mange karriereveje

Vi arbejder både med det eksistentielle, humanistiske, videnskabelige og somatiske felt

Hvad enten dit hjerte brænder for børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri, så åbner Psykiatrien op for utrolig mange muligheder. Vi behandler nemlig mennesker gennem hele deres livsrejse.

Uanset hvilken patientgruppe du interesserer dig mest for, så er du garanteret kontinuerlig faglig udvikling – det kommer helt automatisk med den fart, specialet har på.

De senere års udvikling i psykiatrien har skabt en bred vifte af karriereveje – både i dybden og i bredden. Vi har fokus på at støtte dig i dit ønske om at blive specialist, leder, forsker og underviser. Nøgleordet er relationer – både i den direkte kontakt med patienter, som nærværende leder med ansvar for medarbejderes eller studerendes dygtiggørelse og ved at udvikle ny viden om bedre behandlingsmetoder som forsker.

Erfaring fra Psykiatrien er også et godt fundament for en karrierevej et andet sted i sundhedsvæsenet. Her har du nemlig den bredest mulige kontaktflade til andre dele af sundhedsvæsenet.

En vigtig samfundsopgave

"Psykiatrien er efter vores mening det fineste speciale. Fordi det er berigende på både et fagligt, menneskeligt og samfundsmæssigt plan. Vi gør en meningsfuld forskel for vores patienter. Og det er vi ret stolte af."

Karriereveje

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Kontakt

Hos os får du en arbejdsplads ud over det sædvanlige. Du får en arbejdsplads, som er meget mere, end du tror. Er du blevet nysgerrig? Se de ledige stillinger her eller kontakt os for et besøg. Men vi advarer dig – de fleste bliver så begejstrede, at de aldrig kommer herfra igen.
Vil du også redde mere end liv?

Ledige stillinger