Skip to main content

Et speciale i rivende udvikling betyder mange karriereveje

Vi arbejder både med det eksistentielle, humanistiske, videnskabelige og somatiske felt

Hvad enten dit hjerte brænder for børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri, så er der utrolig mange muligheder med et job i Psykiatrien. Vi behandler nemlig mennesker gennem hele deres livsrejse.

Uanset hvilken patientgruppe du interesserer dig mest for, så er du garanteret kontinuerlig faglig udvikling – det kommer helt automatisk med den fart, specialet har på.

De senere års udvikling i psykiatrien har skabt en bred vifte af karriereveje – både i dybden og i bredden. Vi har fokus på at støtte dig i dit ønske om at blive specialist, leder, forsker og underviser. Nøgleordet er relationer – både i den direkte kontakt med patienter, som nærværende leder med ansvar for medarbejderes eller studerendes dygtiggørelse og ved at udvikle ny viden om bedre behandlingsmetoder som forsker.

Erfaring fra et job i Psykiatrien er også et godt fundament for en karrierevej et andet sted i sundhedsvæsenet. Her har du nemlig den bredest mulige kontaktflade til andre dele af sundhedsvæsenet.

En vigtig samfundsopgave

"Psykiatrien er efter vores mening det fineste speciale. Fordi det er berigende på både et fagligt, menneskeligt og samfundsmæssigt plan. Vi gør en meningsfuld forskel for vores patienter. Og det er vi ret stolte af."

Karriereveje

Karriereveje

Klinisk praksis

Vælg klinisk specialisering som karrierevej og få et job i Psykiatrien, hvor du gør en meningsfuld forskel gennem relationer, kommunikation og høj faglighed. Du kommer til at bruge både dine psykiatrifaglige og somatiske kompetencer til at møde patienterne, hvor de er, og skabe kvalitativ behandling og pleje af patienterne.

Ledelse

Med et job i Psykiatrien som leder er du med til at skabe en tydelig retning og ramme for det daglige arbejde og få det bedste frem i dine medarbejdere og det tværprofessionelle samarbejde. Et samarbejde, der er en forudsætning for en velfungerende arbejdsplads og den bedste behandling for vores patienter.

Uddannelse

Få erfaring og viden til at uddanne dem, der skal forme Psykiatrien nu og i fremtiden. Med et job i Psykiatrien som underviser og vejleder er du med til at påvirke fremtidens psykiatri og gøre dine kolleger endnu dygtigere på, hvordan vi giver vores patienter den bedste behandling og pleje.

Forskning

Som forsker i Psykiatrien bliver du en del af et ambitiøst forskningsmiljø, hvor vi forsker bredt og inddrager patienter og pårørende i forskningen. Det sker både i Psykiatriens Forskningsenhed og vores forsknings- og kompetencecentre, som består både af læger, psykologer, sygeplejersker og ergo- og fysioterapeuter.

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på et job i Psykiatrien Region Sjælland, og vil du gerne høre mere om dine karrieremuligheder hos os– så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Psykiatrien som arbejdsplads

Med et job i Psykiatrien får du en hverdag med ansvar, hvor du bliver mødt med respekt, lydhørhed og forståelse. Du bliver en del af en mangfoldighed af faggrupper fordelt over hele Region Sjælland, der alle er med til at gøre en forskel for vores patienter.

Med Psykiatrien som arbejdsplads er der rum til faglig og personlig udvikling. Uanset om du arbejder på vores døgndækkende sengeafsnit, vores ambulante behandlingstilbud eller varetager andre funktioner i Psykiatrien.

Læs mere om Psykiatrien som arbejdsplads

Kontakt

Hos os får du meget mere end bare et job i Psykiatrien. Du får en arbejdsplads ud over det sædvanlige. Er du blevet nysgerrig? Se de ledige stillinger her eller kontakt os for et besøg. Men vi advarer dig – de fleste bliver så begejstrede, at de aldrig kommer herfra igen. Vil du også redde mere end liv?

Ledige stillinger