Skip to main content

Du er en del af vores fremtid

I Psykiatrien gør vi en meningsfuld forskel – både fagligt, menneskeligt og samfundsmæssigt – vil du være med?

Vi ved, at du er en del af vores fremtid, og derfor er det vigtigt for os, at dit praktikophold er værdifuldt for dig. Du kommer til at arbejde sammen med forskellige faggrupper i et inspirerende læringsmiljø, der giver en masse muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Vi ser det som en meget vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere. Vi uddanner studerende og elever på både erhvervsuddannelser, på mellemlange videregående uddannelser og på de længerevarende videregående uddannelser.

Du får tilknyttet en vejleder, som følger dig i dit praktikforløb og sikrer, at du føler dig tryg og sikker i hverdagen. Du er i løbende dialog med din vejleder om, hvordan du opfylder dine læringsmål.

Vi arbejder for, at du under din praktikperiode udvikler dig til at blive en kompetent fagperson som færdiguddannet, som vi gerne vil tilbyde et fast job. Som nyansat og nyuddannet gennemgår du et onboardingforløb, med kurser, træning og en fast tilknyttet mentor, der følger dig det første år af din ansættelse, så du kan være tryg, når du starter og finder din egen vej ind i det psykiatriske speciale.

Læs mere om vores grunduddannelser

Studiejob og karrieresamtaler

Studiejob som en mulighed

Hvis du har de relevante og nødvendige faglige og personlige kompetencer, kan vi tilbyde dig et studiejob. Vi arbejder ikke med kategorier af studiejobs. Det er op til det enkelte afsnit at matche deres behov med dine kompetencer. Du bliver introduceret til jobbet, både i afsnittet og i vores læringslaboratorier.

Karrieresamtale til sygeplejerskestuderende

Alle vores sygeplejerskestuderende i 6. semester-praktik får tilbudt en karrieresamtale. Du får lejlighed til at tale med en fagperson om dine ønsker, drømme og forventninger til din fremtidige karriere. Hvordan du kan nå derhen, og hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig i Psykiatrien.

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt