Skip to main content

Indflydelse og faglig udvikling

Det er en stærk oplevelse at følge et menneske. Det kræver respekt, omsorg og stor ansvarlighed. Som læge hos os vil du opleve, at her er plads til både at gå i dybden med patientforløb og til at dyrke faglig udvikling på tværs. Vi prioriterer stærke faglige fællesskaber og supervision. Vi har også et uddannelsesmiljø og i nogle afdelinger desuden et forskningsmiljø, som i samarbejde med vores kliniske miljøer er med til at forbedre vores patientforløb.

Du vil arbejde med forebyggelse, udredning, diagnosticering og behandling af voksne eller børn og unge med psykiske lidelser. Det betyder, at du har en alsidig arbejdsdag med kontakt til mange mennesker og stor mulighed for at præge din karriere med både faglig og personlig udvikling.

Det er vigtigt for os at sikre en speciallægeuddannelse af høj faglig kvalitet og skabe et attraktivt uddannelsesmiljø for læger under uddannelse. Vi arbejder målrettet med at sikre kvalitet og effektivitet i lægelig videreuddannelse på tværs af vores afdelinger indenfor voksenpsykiatri og børne- og ungdomspsykiatri. Og vi understøtter dig med supervision og et bredt netværk af venner på tværs af regionen.

Psykiater

Psykiatrien Region Sjælland

Psykiater

Værd at vide som læge

Læger under uddannelse

Vi uddanner speciallæger i psykiatri og speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri. Som uddannelseslæge vil du opleve, at vores uddannelsesmiljø centrerer sig om introduktion, uddannelse, faglig og personlig udvikling samt supervision.

>>> Læs mere om læger under uddannelse

Video

Speciallæger

Som speciallæge får du rig mulighed for ansvar, indflydelse og for at arbejde med dine interesseområder.

Hos os er indflydelse og tillid afgørende elementer i vores ledelsesform og organisation. Vi har et fladt hierarki og vores ledelsesform har fokus på udvikling og forbedring, og du kan som læge være med til at forbedre vores behandlingstilbud. Vores nysgerrighed og undren driver os til at finde innovative løsninger på de behov, vi ser i hverdagen. Derfor går vores faglige udvikling ofte hurtig.

>>> Læs mere om speciallæger

Video

Vil du vide mere om vores karriereveje og kompetenceudvikling?

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Psykiatrien Region Sjælland – så se vores karriereveje og hør vores medarbejdere fortælle om deres karriere i Psykiatrien.

Du kan også se hvilke muligheder der er for uddannelse og kompetenceudvikling i vores Psykiatri.

Det første skridt er at tage kontakt